Blogista ja sen kirjoittajasta

_N9A9313_netti

Tämä blogi kertoo minusta ja niistä ajatuksista, jotka syntyvät minussa.
Käsittelen elämää yhden naisen, pakolaisen, feministin, nykytilanteeseen kyllästyneen ihmisen näkökulmasta. Puutun ulkonäköön liittyviin kysymyksiin, käsittelen bodyshaming -ilmiötä omakohtaisten kokemusten kautta, kirjoitan kehorauhasta ja siitä, miksi kehopositiivisuus pitää jättää taakse ja siirtyä kohti kehoaktivismia.

Blogi on lihavan ihmisen, naisen, näkökulmasta. Naisen, joka on käynyt mahalaukun ohitusleikkauksessa, mutta joka ei silti halua laihtua. Tämä on maahanmuuttajan näkökulmasta kirjoitettu blogi. Kirjoitan pakolaisena 10-vuotiaana Suomeen tulleen tytön muistoista, antirasistisen aktivistin näkökulmasta.
Tämä on intersektionaalisen feministin, lautapeleja pelaavan, itseään nörtiksi tunnustautuvan naisen blogi.

Kirjoitan aiheista, jotka kiinnostavat minua ja jotka herättävät minussa tarpeen kirjoittaa.
Kirjoitan, kun olen inspiroitunut. Kirjoitan kun ehdin. Kirjoitan, kun tarvitsen kirjoittamisen suomaa etäisyyttä. Kirjoitan, kun näen sille tarpeen.

En stressaa säännöllisyydestä. Enkä myöskään erityisestä merkityksellisyydestä: sallin itseni kirjoittaa elämän kokoisista aiheista, vaan miksen kirjoittaisi myös meikkaamisesta tai kahdeksan kentän maksikenttäyatzysta?

Kommentit moderoidaan – en siis julkaise mitä tahansa. Eri mieltä saa olla, mutta täytyy kyetä olemaan sitä rakentavasti. En käy dialogia ihmisten kanssa, jotka kieltävät minulta ihmisoikeuteni.

Ystävällisesti,
Javiera

4 kommenttia artikkeliin ”Blogista ja sen kirjoittajasta

  1. Hei. En tunne sinua, etkä sinä minua. Olen nuori, 22-vuotias nainen, jota aihe kiinnostaa kovasti ja haluaisin puhua jonkun sellaisen kanssa, jolla on samanmoisia kokemuksia. En löytänyt sähköpostiasi blogistasi tai twitteristäsi. Voisimmeko postitella?

    Tykkää

  2. Hei
    Mielenkiintoista seurata blogiasi. itse olen menossa leikkaukseen 9.2.2015 ja ENE:lyt menossa.
    Tsemppiä leikkaukseen ja uuten elämään

    Tykkää

Jätä kommentti

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.