Blogi muuttuu taas tarpeelliseksi

Ja samalla myös salasanasuojatuksi sellaisten kirjoitusten kohdalla, jotka ovat liian henkilökohtaisia ihan kenen tahansa luettavaksi.

Jos siis haluat lukea, ilmoita itsestäsi, mutta myös kerro jotain itsestäsi; kuka sinä olet, miksi haluat lukea? Juuri nyt omien henkilökohtaisten rajojen kunnioittaminen on tärkeää välttämätöntä.

Kiittäen,

Javiera

4 kommenttia artikkeliin ”Blogi muuttuu taas tarpeelliseksi

 1. Olen alkanut alun perin seurata blogiasi lihavuusleikkaukseen liittyen. Paino, identiteetti, taide, ulkopuolisuus ja välillä kipeäkin henkinen kasvu ovat asioita, joiden parissa on omakohtaista sylipainia käyty pikkutytöstä lähtien kymmeniä vuosia. Kiinnostaisi lukea sinun monipuolista blogiasi jatkossakin.

  Liked by 1 henkilö

  • Kiitos kommentistasi!
   Voin lähettää sinulle salasanan esimerkiksi sähköpostiisi, jonka voit kertoa kommentissa. En vain sitten julkaise sitä kommenttia, niin ei sähköpostiosoitteesi joudu vääriin käsiin.

   Tykkää

  • Hei!
   Siinä tapauksessa sinullekin sama juttu, eli paa sun spostiosoite kommenttina, jota en julkaise. Näin saan osoitteen, minne lähettää salasanan, mutta sähköpostiosoitetta en julkaise.
   🙂

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s